Kend din ABC


Kend din ABC
Download on the AppStore Click here to request a review of this app

  • App Store Info

Description

Kend din ABC er en sjov dansksproget app til børn der skal til at lære, eller er i gang med at lære alfabetet og bogstaverne.
Designet af appen er bygget på flashcards som er virtuelle kort som viser både bogstaver og billeder som børnene kan forbinde med tilhørende bogstav. Alle bogstaverne bliver læst op med en afsluttende sjov sætning som passer til både bogstav og billede.

Man kan bevæge sig ubegrænset rundt i appens alfabet. Dette gør det muligt at fokusere på enkelte bogstaver som børnene man synes er svære eller evt. ynglings bogstaver.

Udover dette er der nogle spil der på spændende vis fremmer børns forståelse for bogstaver yderligere. Her er der mulighed for at øve sig i at kende forskel på store og små bogstaver. Her kan man finde den klassiske hukommelses spil, vendespillet, som handler og at forbinde de store og de små bogstaver.

Sidst men ikke mindst kan man også lytte og synge med på Alfabetsangen som spillet og sunget af Einar Helgi Thorsteinsson. Appen guider barnet visuelt igennem sangen og hjælper barnet dermed med at holde takten samtidig med den viser hvilken bogstav er det næste.

- Appen indsamler ikke personlige oplysninger
- Appen indeholder ikke reklamer.
- Alle links og andre henvisninger i appen er beskyttet efter forældrebeskyttelse principper.
- Ingen køb mulig i app.

What's New in Version 1.01

Rettet en mindre lyd bug

Screenshots

Screenshot 1 of 10 Screenshot 2 of 10 Screenshot 3 of 10 Screenshot 4 of 10 Screenshot 5 of 10 Screenshot 6 of 10 Screenshot 7 of 10 Screenshot 8 of 10 Screenshot 9 of 10 Screenshot 10 of 10