Şütte Cadde


Şütte Cadde
  • Publisher: Mapplico
  • Genre: Shopping
  • Released: 30 Sep, 2016
  • Size: 41.9 MB
  • Price: FREE!
Download on the AppStore Click here to request a review of this app

  • App Store Info

Description

Şütte Cadde mobil e-ticaret uygulaması artık yayında

Şütte Cadde mobil e-ticaret uygulaması ile anında

- Ürünlerimizi inceleyebilir ve satın alabilirsiniz

- Kampanya ve fırsatlardan anında haberdar olup, fırsatları değerlendirebilirsiniz.

Şarküteri (Fransızca: charcuterie); kırmızı etten yapılan hazır ürünlerin satıldığı dükkan ya da bölüm anlamına gelir.

Şarküteri sektörünün öncüsü olan Şütte; 1918 yılından beri hizmet sunmaktadır. Türkiye’nin en eski firmalarından biri olan Şütte şarküteri yüze yakın ürün çeşidi ile kalitesinden ödün vermeyen bir marka olup, damak tadına düşkün olanların vazgeçilmez adresidir. Şarküterimizin birinci kalite ürünlerinden hazırlanan sandviçleri ile meşhur olan markamız, sandviç severler için sınırsız seçim olanaklarıyla beğeniye sunulmaktadır.

Şarküteri, kafeterya, kahvaltı, sandviç kültürüyle eşleşen şütte soğuk mezeleri ile taze hazırlanmış meyve suları, salata çeşitleri, köfte, hamburger, tost, sosis tabağı gibi seçenekleriyle müşterilerimize şubelerimizde birçok seçenek sunmaktadır. Butik şarküteri kimliğimizi kafeterya ürünleriyle de zenginleştirerek kalitemizden vazgeçmeden müşteri memnuniyetine hizmet vermektedir.

Caddebostan Şütte şubemiz, 27 seneden beri aynı noktada markalaşarak, nostalji yaşayanların adresi olmuştur. Nesilden nesile aktarılmış markamız kalitesinden ve lezzetinden ödün vermeden, yeniliklere ve gelecek nesillere de markasını yaşatma çabasındadır.

Kızıltoprak Şütte şubemiz, geçmişte bilenler için 2013 yılı Aralık ayında tekrar hizmete girmiştir. Taze sebze ve meyve ürünlerimizle Şütte yeni bir yüz kazanmıştır.

Nesilden nesile taşınan markamızı yaşatmayı ve şarküteri kültürünü toplumumuza oluşturmayı hedefleyen Şüttecadde (Caddebostan-Kızıltoprak) mağazalarımıza sanal mağazamızı da katarak geleceğe adım atmış bulunuyoruz.

Sizlerle vardık, varız, varolacağız….

Screenshots

Screenshot 1 of 2 Screenshot 2 of 2