Minti Monti


Minti Monti
Download on the AppStore Click here to request a review of this app

  • App Store Info

Description

Minti Monti, capcanlı çizimleri, rengârenk fotoğrafları ve eğlenceli oyunlarıyla, 7-10 yaş grubu çocuklara ve ailelerine yönelik bir dijital dergi.

Çocuklar, üç ayda bir yayımlanan dergimizde sevimli karakterlerimiz Minti Monti’yle birlikte her sayıda yeni bir serüvene atılacak, oyunlar oynayacak, eğlenecek, öğrenecek.

Her sayıda Minti ve Monti’nin başından geçen olayların anlatıldığı bir çizgi roman, basit malzemelerle yapabilecekleri oyun ve oyuncaklar, bulmacalar, bilmeceler, onları düşünmeye, sorgulamaya yönlendiren etkinlikler ve uzay, doğa, hayvanlar, robotlar gibi sevdikleri konularda ilginç bilgiler olacak.

Okuma alışkanlığı geliştirmeye, çocukların kendilerini ve dünyayı tanımalarına yardımcı olacak eğlenceli, bir o kadar öğretici bir dijital yayın Minti Monti. Yapboz, labirent, hafıza, matematik, fark bulmaca gibi etkileşimli oyunları da cabası...

Hemen şimdi indir ve Minti Monti'nin serüvenlerine katıl.

Screenshots

Screenshot 1 of 10 Screenshot 2 of 10 Screenshot 3 of 10 Screenshot 4 of 10 Screenshot 5 of 10 Screenshot 6 of 10 Screenshot 7 of 10 Screenshot 8 of 10 Screenshot 9 of 10 Screenshot 10 of 10