Æ Skawmand


Æ Skawmand
Download on the AppStore Click here to request a review of this app

  • App Store Info

Description

Præsenteret af Teater Katapult
Kom med ind i hovedet på Æ Skawmand - med din mobiltelefon og et sæt høretelefoner - på en tur rundt i hans fodspor ved Oddesund nær Struer, hvor han færdedes i første halvdel af 1900-tallet. Teater Katapults AudioMove er en personlig fortælling i 3D lyd om Æ Skawmand, der kom til egnen med et skab, som han placerede i et krat ved vandet. Her boede han i skabet og levede i pagt med naturen.
Oplevelsen knytter bånd til den unikke 3D lyd-forestilling HUman NAture, der spiller på Katapult i Aarhus, september 2017, som en del af Aarhus 2017 programmet. Forestillingen live streames nogle dage i september til Apollon Struer og spiller også på Teater Grob i København primo oktober 2017.

DOWNLOAD APP’EN OG DU VIL KUNNE OPLEVE AUDOMOVE’N ”Æ SKAWMAND” STEDSSPECIFIKT, DVS. NÅR DU ANKOMMER TIL STARTPUNKTET OG GÅR RUTEN. EN TEASER VERSION ER TILGÆNGELIG HVOR SOM HELST, MAN BEFINDER SIG.

STARTPUNKT: Bunkeren ved P-pladsen mod syd ved Oddesundbroen – Oddesund Nord, Thyholm

TID: Døgnet rundt fra 8. juni 2017 kl. 15.00

PRAKTISK: Værket varer omkring 40 min., afhængigt af publikums fart. Hele spadsereturen er ca. 3,5 km tager ca. en time. Da ruten bl.a. går langs stranden, er den ikke kørestolsvenlig. Husk at medbringe høretelefoner og dit mobile device med adgang til internettet.

What's New in Version 1.0.7

Fejlrettelser og forbedringer

Screenshots

Screenshot 1 of 3 Screenshot 2 of 3 Screenshot 3 of 3