Psychiatrisch onderzoek


Psychiatrisch onderzoek
Download on the AppStore Click here to request a review of this app

  • App Store Info

Description

Met de app Psychiatrisch Onderzoek voer je in korte tijd het status-mentalisonderzoek uit én genereer je een volledig uitgeschreven verslag. De app daagt je uit om de patiënt die voor je zit op een spelende manier, specifieker en met een groter vocabulaire te beschrijven.

Psychiatrisch Onderzoek is nu gratis beschikbaar! We hebben onlangs een herziening uitgevoerd, waardoor een deel van de inhoud, waaronder de woordenlijst, voor iedereen toegankelijk is.

De functionaliteit voor het maken van een psychiatrisch onderzoek in verslagvorm (inclusief het samenstellen van je eigen templates) is beschikbaar via een abonnement.

Wat biedt de app?

- Status-mentalisonderzoek: Voer in korte tijd een status-mentalisonderzoek uit. Kies voor het volledige onderzoek, die voor de artsopleiding of een spoedeisende situatie.
- Uitgeschreven verslag: Genereer een volledig uitgeschreven verslag. Vul het zelf aan waar nodig, of deel het direct met andere digitale omgevingen voor dossiervoering of onderwijsdoeleinden.
- Eigen templates: Maak je eigen template voor psychiatrische verslagen. Kies zelf welke informatie je erin op wilt nemen.
- Woordenlijst: Zoek specifieke functies en begrippen eenvoudig op.

De app is gebaseerd op het Handboek psychiatrisch onderzoek (Hengeveld, Oosterbaan & Tijdink, 2023). Ideaal voor coassistenten, AIOS psychiatrie en psychiaters!

What's New in Version 2.1

Het systeem voor het aankopen van een abonnement is verbeterd.

Screenshots

Screenshot 1 of 12 Screenshot 2 of 12 Screenshot 3 of 12 Screenshot 4 of 12 Screenshot 5 of 12 Screenshot 6 of 12 Screenshot 7 of 12 Screenshot 8 of 12 Screenshot 9 of 12 Screenshot 10 of 12 Screenshot 11 of 12 Screenshot 12 of 12