HoraCat


HoraCat
Download on the AppStore Click here to request a review of this app

  • App Store Info

Description

HoraCat és l'aplicació per als amants de la llengua catalana que busquen una bona manera de veure l'hora en català en els seus dispositius iOS i Apple Watch.

Permet veure l'hora actual en català de manera clara i posar ginys a la pantalla blocada o la pantalla d'inici de l'iPhone per tal de poder accedir a l'hora de manera fàcil i ràpida.

També la pots visualitzar a l'Apple Watch, tant a l'esfera del rellotge utilitzant les diferents complicacions disponibles o des de la mateixa aplicació.

Utilitza HoraCat a l'aplicació Dreceres, per poder fer automatitzacions amb l'hora actual o una variable d'hora d'una altra aplicació o script.
D'aquesta manera es poden automatitzar missatges, o notificacions, utilitzant l'hora en català, com: missatge de l'hora prevista d'arribada a una destinació, o avís de l'hora del pròxim esdeveniment al calendari...

What's New in Version 1.5

- Primera versió per a iPadOS.
- Rellotge analògic a l’aplicació.
- Nou giny gran amb el rellotge analògic a dispositius iOS/iPadOS.
- Millores pels dispositius amb la pantalla sempre encesa (Apple Watch Series 7 i superiors, iPhone 14 Pro i superiors).
- Animacions en els ginys a iOS/iPadOS 17.
- Nou giny en el mode repòs a iOS 17.
- Nou giny per a watchOS 10.
- Nous ginys de la pantalla blocada per iPadOS 17.
- Millores de rendiment.

Screenshots

Screenshot 1 of 12 Screenshot 2 of 12 Screenshot 3 of 12 Screenshot 4 of 12 Screenshot 5 of 12 Screenshot 6 of 12 Screenshot 7 of 12 Screenshot 8 of 12 Screenshot 9 of 12 Screenshot 10 of 12 Screenshot 11 of 12 Screenshot 12 of 12