Alvin Pang


Alvin Pang
Download on the AppStore Click here to request a review of this app

  • App Store Info

Description

Problemer med appen? Da kan du slette den og installere på nytt fra App store.

Aschehougs sjarmerende barnebøker om Alvin Pang er nå tilgjengelige som app for iPad og iPhone. Vi følger Alvin Pang og utfordringene han møter i hverdagen i foreløpig 3 utgitte bøker; “Alvin Pang og en søster for mye”, “Alvin Pang og verdens beste bursdag” og “Alvin Pang og hva foreldre gjør når du sover”. Barna kan lett kjenne seg igjen i situasjonene Alvin og hans venner og familie befinner seg i.

Alvin Pang bor i en gammel brannstasjon sammen sin lillesøster Elvira, mamma og Freddy. Bøkene har friske og artige fortellinger, festlig illustrert og med et godt innslag av humor og lekenhet. Applikasjonen har en enkel funksjonalitet og valgfri opplesning av Mattis Herman Nyquist. Barna kan følge historiene på egenhånd, enten de kan lese selv eller ikke, og de kan selv velge om de vil bla eller om boken skal gjøre dette automatisk. Applikasjonen koster kr 28 og inkluderer boken “Alvin Pang og en søster for mye”. De øvrige bøkene koster kr 35.

Serien er skrevet av den prisbelønte forfatteren Endre Lund Eriksen (Pitbull-Terje, Dunderly og flere andre suksesser for barn) og illustrert av Olve Askim (tegner i Gimpville og omslagstegner for grøsserserien Marg og Bein) som drar oss med inn i en moderne familie og ett fargerikt felleskap.

What's New in Version 1.4

- In-app purchase hosting løsning hos apple
- Tilfeller av korrupt nedlasting er redusert
- Tilfeller der kjøpte bøker forsvinner fra bokhyllen er redusert
- Små grafikk justeringer

Screenshots

Screenshot 1 of 8 Screenshot 2 of 8 Screenshot 3 of 8 Screenshot 4 of 8 Screenshot 5 of 8 Screenshot 6 of 8 Screenshot 7 of 8 Screenshot 8 of 8