Matemagisk MER OM BRØK


Matemagisk MER OM BRØK
Download on the AppStore Click here to request a review of this app

  • App Store Info

Description

Velkommen til Matemagisk Mer om brøk

I den første app-en om brøk lærte du hva brøk er. Denne gangen lærer du om sammenhengen mellom brøk, prosent og desimaltall. Du hjelper Flagre og barna med matematiske problemer som kan oppstå på kino eller på curlingbanen. Det er også et utfordrende magisk kvadrat, for de aller skarpeste.

App-en passer for barn fra 7 til 13 år.

Matemagisk er Aschehoug Undervisnings læreverk i matematikk for barnetrinnet. For mer informasjon om de ulike komponentene i Matemagisk, se www.aschehoug.no

Appen inneholder følgende spill:
Kinospillet
Dette er et spill der eleven øver på bruk av tallinja. Eleven får et tall med to desimaler som skal plasseres på riktig sted. Først må eleven finne hvilke to hele tall Flagres tall befinner seg mellom.

Curlingspillet
Spillet tar for seg sammenhengen mellom brøk, desimaltall og prosent. Noen curlingsteiner har prosent, noen har desimaltall og noen brøk. Eleven skal plassere steiner som viser samme verdi i samme hus.

Magisk kvadrat
I denne aktiviteten skal eleven hjelpe Flagre med å løse ulike typer magiske kvadrater. . Spillet har 5 nivåer med økende vanskelighetsgrad. Eleven kan selv velge hvilket magisk kvadrat hun vil jobbe med.
Kinotur med forviklinger
Vi følger en gruppe barn på kino. Barna møter ulike praktiske problemer som omhandler brøk, prosent og desimaltall, når de skal kjøpe godteri, finne plassene sine og så videre.

What's New in Version 1.0.10

Fikset bug i Culingspillet.

Screenshots

Screenshot 1 of 5 Screenshot 2 of 5 Screenshot 3 of 5 Screenshot 4 of 5 Screenshot 5 of 5