Parakvad VŠ


Parakvad VŠ
Download on the AppStore Click here to request a review of this app

  • App Store Info

Description

Параквад ВШ је у досадашњем раду организатор многих акција и реализатор неколико пројеката. Од милоште наше пројекте зовемо круговима. Одмах по оснивању покренули смо акцију ХУМАНИ ЧЕП путем које су прикупљена средства за неколико инвалидских колица. У сарадњи са Градском библиотеком ВРШАЦ допринели смо да књиге буду приступачније особама са инвалидитетом а од недавно у Вршцу функционише и превоз намењен искључиво особама са инвалидитетом. То су само неки од кругова. Из дана у дан радимо на отварању и релизовању нових “кругова” :)

Игрица пред вама заснована је на круговима и позивамо вас да је пробате, забавите се и подсетите да у Србији живи преко 800.000 особа са ивалидитетом којима је сваки вид подршке веома значајан. Уколико Вам се игрица допанде будите љубазни и будите део ”круга” па је поделите са вашим пријатељима путем социјалних мрежа.

Параквад ВШ је добровољно, невладино, нестраначко и непрофитно удружење, основано 4. септембра 2013. године у Вршцу. Основни циљ удружења је медицинска и социјална рехабилитација особа са инвалидитетом као и стварање услова за побољшање живота кроз унапређивање здравствене, социјалне и правне заштите, образовног, едукативног и културног рада.

What's New in Version 1.0.1

This app has been updated by Apple to use the latest Apple signing certificate.

Додати су нови Параквад ВШ кругови.

Screenshots

Screenshot 1 of 8 Screenshot 2 of 8 Screenshot 3 of 8 Screenshot 4 of 8 Screenshot 5 of 8 Screenshot 6 of 8 Screenshot 7 of 8 Screenshot 8 of 8