Cebirixiri


Cebirixiri
Download on the AppStore Click here to request a review of this app

  • App Store Info

Description

Cebirixiri Dijital Matematik Koçu;

Genel tanımlama olarak, üniversiteye hazırlanan bir öğrenci için matematik çalışması esnasında gereksinim duyacağı bir çok ihtiyacı karşılamaya yönelik hazırlanmış bir (Sanal Koç) uygulamadır.

Genel Uygulama Özellikleri;

1- Giriş ekranında sizi matematikte en çok ihtiyaç duyduğunuz pratik bilgiler ile (rastgele) karşılıyor ve bazı zeka açan sorular da sizi bekliyor.

2- Deneme Ekranında TYT ve AYT matematik deneme verilerinizi tutarak gelişiminizi grafiklerle görebilir ve deneme verilerinizi girerek genel konu analizlerinizin durumunu inceleyebilirsiniz.

3- Analiz Ekranında çözülen soru sayınızı ve çalışma sürelerinizi girerek genel gelişim seviyenizi konulardaki ilerleme/bitirme yüzdesini ve bir soruyu ortalama ne kadar sürede çözdüğünü vb bilgileri bulabilirsiniz.

4- Planlama ekranında (ilk versiyon için) örnek bir haftalık TYT çalışma planı bulabilirsiniz. (Sonraki versiyonlarda farklı alternatif TYT ve AYT çalışma planları güncelleme olarak eklenecektir.)

5- Konu ekranında işleyerek bitirdiğiniz konuları ekleyerek genel çalışma yüzde ve ilerlemenizi görebilirsiniz.

6- Formül ekranında çalışırken sıklıkla kullanacağınız matematik ve geometri formüllerini ekledik. (İlk versiyonda kullanışlı 40 formül eklenmiştir. İlerleyen versiyonlarda bu formüllere yenileri eklenecektir.)

7- Ösym ekranında geçmiş yıllarda sınavlarda çıkan soru oranlarını kullanarak çalışmanıza yön verebilirsiniz.

8- Sorular ve Oranlar ekranları birine bağlı olarak çalışır. Sorular ekranında en önemli soru tiplerinden farklı seviyelerde sorularla kendinizi sınayabilir bu sınavların neticesini eş zamanlı olarak oluşan Oranlar ekranından takip edebilirsiniz ve genel anlamda oluşan konu durumlarınızı takip edebilirsiniz.

9- Kanal ekranında uzman öğretmenler tarafından hazırlanmış ders anlatım videolarına erişebilirsiniz. Eksik olduğunuz konuları bu kanalı kullanarak tamamlayabilirsiniz.

******************************************
Uygulama belli periyotlarla güncellemeler alacaktır. Güncellemeleri takip ediniz.

What's New in Version 2.0.0

Yeni bir tasarım,
Uygulama eklentileri,
Performans düzenlemesi..

Screenshots

Screenshot 1 of 2 Screenshot 2 of 2