Yapay Zeka Maç Tahmini


Yapay Zeka Maç Tahmini
  • Publisher: bekir duran
  • Genre: Sports
  • Released: 4 Jun, 2020
  • Size: 17.3 MB
  • Price: FREE!
Download on the AppStore Click here to request a review of this app

  • App Store Info

Description

Yapay Zeka ile maç tahmin uygulaması Makine Öğrenmesi ile 4500'den fazla 32 farklı oran kategorisinde maç sonuçları ile eğitilmiştir.

Bu eğitimin sonucunda 5 farklı kategoride olası sonuçları üretip tahmin etmektedir. Tahmin ettiği kategoriler "Maç Sonucu", "İlk Yarı Sonucu", "2.5 Gol Alt/Üst", "Karşılıklı Gol Var/Yok" ve "Toplam Gol" dir.

Premium üyelik kategorisindeki kullanıcılar bu 5 kategoriden de üretilen sonuçlara ulaşabilmektedir. Ayrıca reklamlarda kaldırılmıştır.

Ücretsiz kullanıcılar ise "2.5 Gol Alt/Üst" ve "İlk Yarı Sonucu" kategorilerine ulaşabilmektedir.

Her üretilen sonuçlar girilen oranlara göre birbirinden bağımsız olarak üretilmektedir.

Arzu edilen maçlardan gerekli oran girişlerini eksiksiz bir şekilde yaptıktan sonra "Tahmin Et" deyip en yüksek olasılıklara sahip tahminleri seçip yerleştirebilirsiniz.

Hiçbir takım bilgisine bakmadan sadece oranları girerek bile bu uygulama ile kazanma şansınız oldukça yüksek.

MP özelliği sayesinde, Premium üye olmadan 10 Maç Puanı kullanarak Premium üye sorgusu yapılabilecek ve Reklam izleyerek 2 MP kazanabilecek.

* Unutmayın şans oyunlarında hiçbir zaman kesin sonuç yoktur. En yüksek olasılıkların tutma ihtimali vardır. Uygulamayı kullanırken lütfen bunu aklınızdan çıkartmayın. Kesin sonuç sunmuyoruz, sunamayız.

What's New in Version 2.2.2

* Kullanıcı ara yüzünde iyileştirmeler yapıldı.
* Bazı hatalar giderildi.
* Destek ve öneri kısmı eklendi. Uygulama ile ilgili destek ve önerilerinizi sunabilir, uygulamanın geliştirilmesine katkı sağlayabilirsiniz.

Screenshots

Screenshot 1 of 9 Screenshot 2 of 9 Screenshot 3 of 9 Screenshot 4 of 9 Screenshot 5 of 9 Screenshot 6 of 9 Screenshot 7 of 9 Screenshot 8 of 9 Screenshot 9 of 9