Uyku Öncesi


Uyku Öncesi
Download on the AppStore Click here to request a review of this app

  • App Store Info

Description

Bebeklerimiz için her şeyin en iyisini hayal ederiz. Her şeyin en iyisine sahip olmak bebeklerimizin hakkı, tıpkı sizler gibi.

Masal bebeklerin ve çocukların sağlıklı büyümesini sağlar. Hayal dünyalarını güçlendirir. Sizler için çok özel bir ürün tasarladık. "Uyku öncesi" bebeklerinizin dış ortam seslerinden yalıtılarak doğa sesleri, kalp atışı ve masallar eşliğinde uyutulması için tasarlandı. Öylesine güzel hazırlandı ki, siz bile uyku öncesinde kullanmak isteyeceksiniz.

Telefonunuzu uçuş moduna alın, telefonunuz artık bebeğinizin uyku yardımcısı haline geldi. "Uyku öncesi" artık bebeğinizin en güvenilir dostu.

Yapacağınız programa göre 5 dakika ile 3 saat arasında masalları sırayla okumayı sağlayan "Uyku Öncesi", süre dolduğunda tüm sesleri kapatır. Pilinizin en uzun süre dayanmasını sağlayacak şekilde özel olarak tasarlanmıştır.

Tatilde, misafirlikte, gezmede bebeğinizin dış seslerden etkilenmeden huzurla uyuması için için "Uyku Öncesi" setlerinden istediklerinizi güvenle satın alabilirsiniz.

Benzersiz bir ürün. Tüm ebeveynlerin olmazsa olmaz temel ürünü.

İnternetten youtube kanalı üzerinden bir masalın dinlenmesi için gigabyte'larca internet hattı harcarsınız. Yani kısa zamanda telefonunuzun internet kotası dolacaktır. Aynı masalları ya da müzikleri defalarca ve reklamların bebeğinizi uyandırması riski olmadan dinletebileceğiniz bebek uygulaması kendisini kısa zamanda amorti edecektir. Telefonunuzdaki internet kullanımınız masallardan ya da dandini müziklerinden dolayı bitmesin. Paranız cebinizde kalsın.

What's New in Version 1.10

ios 8 ve üstü için güncelleme yapıldı.

Screenshots

Screenshot 1 of 3 Screenshot 2 of 3 Screenshot 3 of 3