Kurtuluş Savaşı


Kurtuluş Savaşı
Download on the AppStore Click here to request a review of this app

  • App Store Info

Description

200.000 yıllık insanlık tarihinde dünyadaki en köklü uygarlığın çocuklarısınız. 6.000 yıldır büyük medeniyetler kurmuş, 5 kıtaya yayılan köklere sahipsiniz. Peki kendi kökleriniz hakkında ne kadarını biliyorsunuz.

Dünyaki neredeyse tüm kavramların yaratıcısı olan Türkler hakkında daha fazla bilgiye sahip olabilirsiniz. İlk kullanılan para, ticaret, mahkeme, ... ve daha nicelerinin ilk defa türk kavimlerinde uygulandığını biliyor musunuz?

Köklerimizi bilmezsek, geçmiş medeniyetlerimizi bilmezsek, bu günkü sorunlarımızın nedenlerine nasıl sahip olabiliriz. Türkler çok büyük bir medeniyettir. Bu üründe, tüm geçmişinizi ve medeniyetlerin kurucusu Türklerin geçmişini tek tek görebilirsiniz.

Büyük Türk Tarihi hakkında bilmeniz gereken herşey. Dünyanın neresinde yaşarsanız yaşayın, köklerinizi ve kurduğunuz imparatorlukları, hanlıkları bilin. Türkler tarih boyunca her daim medeniyetlerin kurucusu olmuş, büyük devletler kurmuşlardır.

Peki ilk insandan bu yana her zaman yanınızda Türk Tarihinin yazılı bir kaynağına sahip olmak istemez misiniz? Küçük bir ansiklopedi büyüklüğündeki bu ürün ile tüm Türk medeniyetleri hakkında bilgi sahibi olacaksınız. Neden dünyadaki en köklü medeniyete sahip olduğumuzu artık bileceksiniz. Tarihin tüm zaman dilimlerinde Türkler vardı. Günümüz dünyasının şekillenmesinde Türklerin eşsiz bir yeri vardır.

Köklerimiz hakkında bilmeniz gereken her şey burada. Artık her an yanınızdaki bu ürün ile 6.000 yıllık Türk tarihini sizde bileceksiniz. Türklerin yeniden tarihde büyük bir sayfa açacağını sizde göreceksiniz. Çünkü Türkler her daim kadim bir ırk olarak büyük devletler kurmuş ve kıtaları aşan devlet yönetimlerine imza atmıştır.

Her zaman cep telefonunuzda olmasından gurur duyacağınız çok değerli bir ürün.

8 saatlik NUTUK eserini sesli olarak dinleyebileceksiniz. O günleri Atatürk'ün kaleminden ele alınan eşsiz eseri dinleyerek ülkemizin hangi şartlarda yeniden kurulduğunu bileceksiniz. Cep telefonunuzda olmasından ve geçmişinizi bilmekten gurur duyacağınız bir ürün.

Bir ulusun yeniden canlanması, topraklarına canı pahasına sahip çıkması efsanesidir Kurtuluş Savaşı. bir ulusun dirilişidir. Canı pahasına her bir karış vatan toprağının kanla sulanmasıdır Kurtuluş Savaşı.

Kurtuluş savaşı tüm medeniyetlerin Türk ulusunu manda yapmak, hatta dünya tarihinden silmek için verdiği savaştır. Osmanlının bitişi, hilafetin sona ermesi, Cumhuriyetin ilanıdır. Günümüzdeki pek çok bayramın sebebidir.

Kadınlarımızın çocuklarıyla birlikte şehit olmalarının efsanesidir. Kadın çoluk çocuk genç yaşlı herkesin savaştığı dünya tarihindeki en büyük savaştır. Bir ulusun yeniden kuruluşudur.

Dünyadaki hiç bir zaman diliminde Türklerin güçlenmesi istenmemiştir. Osmanlının son günlerinde manda haline getirilmek istenen Türk toprakları ve yönetimi, amaçlarına ulaşmış olsaydı, ulus olma statüsü kalmamış bir Türk toplumu olacaktı. Ancak buna hiç bir Türk halkı ferdi izin vermemiştir. Türkü, Kürdü, Çerkezi, ... herkesin omuz omuza çarpışması ile vatan sınırları yeniden çizilmiş, bedeli çok ağır olan bir zafer kazanılmış ve günümüz Cumhuriyetinin temelleri atılmıştır. Türk halkı dünya medeniyetlerine karşı zaferini kazanmış ve topraklarının tek hakimi olmuştur.

Bu uygulamada hem savaşın iç yüzünü göreceksiniz, hem de bazı savaş kahramanlarımızın hikayelerine şahit olacaksınız. Ne mutlu Türk'üm diyene.

What's New in Version 1.1

Kullanım kolaylıkları sağlandı.

Screenshots

Screenshot 1 of 5 Screenshot 2 of 5 Screenshot 3 of 5 Screenshot 4 of 5 Screenshot 5 of 5