Bulmaca Sözlügü


Bulmaca Sözlügü
Download on the AppStore Click here to request a review of this app

  • App Store Info

Description

Bulmaca Sözlügü uygulaması, bulmacalarda çıkan kelimelerin anlamına bakmak için oluşturulmuş internet baglantısı gerektirmeyen bir uygulamadır. Uygulama kendi kişisel sözlük seklinde güncelleme, silme ve eklemeye izin vermektedir.

45.822 adet A'dan Z'ye bir çok soru ve cevabı internetiniz olmasa bile uygulama sayesinde bakabilirsiniz. Uygulama ücretsiz olup, reklamları kaldırmak için 6.99 tl değerinde uygulama içi alım yapabilirsiniz.

Kendiniz için bir favoriler listesi oluşturup istediğiniz kelimeleri ya da yeni eklemiş olduğunuz kelimelere kolay bir şekilde ulaşmak için kullana bilirsiniz.

Uygulamada soru ve cevapları arzu ettiğiniz şekilde kendinize ait olarak düzenleyip silebilirsiniz. Varsayılan ayarlara tekrar dönmek isterseniz uygulamayı kaldırıp yüklemeniz yeterli olacaktır ve sizin için local veritabanı tekrardan oluşturulacaktır.

Uygulamayı kullanıcı kendisine özel olarak yazı stilini ve yazı boyutunu değiştirip ayrıcalık yaratma imkanına sahiptir. Telefonunuzun 'Dark Mod' özelliği ile uyumlu background color ve label color özelliği vardır.

What's New in Version 1.2

* Bazı hatalar giderildi.
* Destek ve Öneri kısmı eklenerek uygulamayı iyileştirmek adına kullanıcı fikirlerine açık hale getirildi.

Screenshots

Screenshot 1 of 6 Screenshot 2 of 6 Screenshot 3 of 6 Screenshot 4 of 6 Screenshot 5 of 6 Screenshot 6 of 6