SLAPPA-student


SLAPPA-student
Download on the AppStore Click here to request a review of this app

  • App Store Info

Description

«Stopp opp, ro ned» Nå trenger vi alle å slappe av! Plugg inn øretelefonene i mobilen. Stress ned, sov godt, få energi, finn roen og hold fokus. Med SLAPPA-appen kan du smart og enkelt gi deg selv de gode pausene hver dag.

Vi husker å lade mobilen, men glemmer ofte oss selv! I en tid da det synes viktigere at mobilen er på topp enn at du selv har energi nok, kan denne nye appen virkelig gi deg påfyll!

UTFORSK OG OPPDAG!

SLAPPA-appen er en liten skattekiste. Bli litt kjent med den. Ta deg litt tid og finn godfølelsen.

NORSKE PROGRAMMER

I appen vil du finne hele 21 skreddersydde programmer, som er skrevet av norske bidragsytere fra hele landet. Disse kan du benytte i mange ulike situasjoner. De er blant annet inspirert av meditasjon, mindfulness, selvhypnose, visualisering, pust-og avspenningsøvelser. Beskrivelse av programmene finner du i appen.

NORSKE STEMMER GUIDER DEG

Skal du koble skikkelig av er stemmene, som guider deg, selvfølgelig viktige. Vi tok derfor kontakt med en rekke kjente norske skuespillere. Med Charlotte Frogner, Kim Haugen og flere på øret er vi sikre på at du vil få en utrolig behagelig lytteopplevelse. Som en ekstra bonus kan du flere steder velge stemme.

START DAGEN, SKRU AV DAGEN!

Mange av oss kjenner på hvor vanskelig det kan være å «skru av hodet» uten litt hjelp, og da er det fint å ha noen gode verktøy. Her får du flere. Du kan bruke programmene når du våkner på morgenkvisten, midt på dagen når du trenger et pusterom eller før du legger deg på kvelden.

PUST BORT STRESSET

Å puste godt gir hver celle i kroppen oksygen og er bevist å redusere stress, spenninger og øke energien. Måten vi puster på har enorm innflytelse på vår helse.

STYRK DET MENTALE

Du vil også finne programmer der du kan visualisere deg selv. I en hverdag full av ting og en flom av sanseinntrykk, er pauser det beste du kan gi hjernen for å bedre konsentrasjonen og styrke det mentale.

FINN FOKUS

Kjenn på hva du vil oppnå og fokusere på. Hjernen er ikke flink til å håndtere flere oppgaver samtidig, selv om det er mange av oss som tror det. Flere av programmene kan hjelpe deg å få fokus tilbake når du kjenner at du trenger et lite avbrekk.

3-5 MIN. KAN VÆRE NOK

De fleste av oss tenker at vi sjelden har tid til å trykke på «pauseknappen», men det er nettopp det du må gjøre. Kun noen få minutter kan gjøre underverker og være alt som skal til for å få senket skuldrene og stilnet et stresset sinn. Derfor lagde vi mange av programmene på kun 3, 5, 7 og 10 minutter, slik at du alltid skal kunne ta deg tid til en liten pause. Med mobilen i lomma kan du faktisk stresse ned akkurat når du vil – og hvor du vil!

HVA KOSTER SLAPPA-appen?

Du får først prøve hele appen gratis i et døgn. Etter prøveperioden vil du få mulighet til å kjøpe appen for 149,-, som er en engangssum. Det er ingen registrering, reklame, abonnement eller skjulte avgifter.

RIS, ROS ELLER HEIA SLAPPA!

Gi oss gjerne en anmeldelse og noen stjerner. På den måten kan vi bli bedre og skape flere opplevelser. Gjør det gjerne her eller på SLAPPA-appen sin Facebook side. Takk for at du tar deg tid!

HAR DU ET SPENNENDE FORSLAG?

Har du en ide du har lyst til å dele med oss? Kanskje noen flere programmer eller annet som andre kan ha glede av? Da vil vi gjerne høre fra deg. [email protected]

FEIL I APPEN?

Vi håper du får en flott brukeropplevelse. Skulle det imidlertid være noe som har gått feil, så ta kontakt med oss så fikser vi det med en gang. [email protected]

SIST, MEN IKKE MINST!

Vi håper du får mye glede av appen. Skaper nye og varige vaner, som er bra for din helse, samt gir inspirasjon og motivasjon.

TUSEN TAKK

En stor takk til alle dere som har bidratt til SLAPPA-appen!

SOSIALE MEDIER

Du finner oss på Facebook og Instagram. Linker finner du i appen.

LYDSTUDIO

Alle programmene ble spilt inn i lydstudio.

What's New in Version 1.2.5

- Updated text on Audio Clips
- Content changes

Screenshots

Screenshot 1 of 12 Screenshot 2 of 12 Screenshot 3 of 12 Screenshot 4 of 12 Screenshot 5 of 12 Screenshot 6 of 12 Screenshot 7 of 12 Screenshot 8 of 12 Screenshot 9 of 12 Screenshot 10 of 12 Screenshot 11 of 12 Screenshot 12 of 12