Examen Geografia Romaniei


Examen Geografia Romaniei
Download on the AppStore Click here to request a review of this app

  • App Store Info

Description

Aplicația "Geografia României" oferă oportunitatea de a te pregăti pentru examenul de Geografie a României pentru anulacademic 2024 într-un mod distractiv și inovator. Utilizând această aplicație vei trece examenul și vei obține cartela de Geografie într-un timp foarte scurt.

Aplicația noastră are capacitatea de a oferi feedback instantaneu și un scor final după fiecare 10 întrebări completate.

În secțiunea PROGRES, aplicația îți va arăta cât timp ai petrecut pregătindu-te pentru examen și progresul pe care îl faci.

Secțiunea TARGET este concepută pentru a te ajuta să reevaluezi întrebările la care ai răspuns greșit prima dată, astfel încât să poți crește scorul final.

Ai dificultăți în a-ți stabili timpul pentru pregătire? Aplicația noastră te va reaminti să te pregătești în fiecare zi dacă o setezi și îți poate trimite o întrebare în fiecare zi.

Fără achiziții în aplicație sau autentificare necesară pentru a susține teste, nu a fost niciodată mai ușor să te pregătești pentru examenul de Geografie a României.

Contine peste 400 de intrebari.

What's New in Version 6

Aceasta aplicaţie a fost creata pentru a ajuta persoanele care vor sa treaca examenul de Geografiea Romaniei in 2024/2025.

Screenshots

Screenshot 1 of 11 Screenshot 2 of 11 Screenshot 3 of 11 Screenshot 4 of 11 Screenshot 5 of 11 Screenshot 6 of 11 Screenshot 7 of 11 Screenshot 8 of 11 Screenshot 9 of 11 Screenshot 10 of 11 Screenshot 11 of 11